Paleo Berry Compot / Cizmar

Paleo Berry Compot / Cizmar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați compotul/Cizmarul Paleo Berry. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 179 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.45 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, apă, lapte de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, Recolta Compot De Fructe Cizmar, și Compot De Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fructele de pădure într-o cratiță la foc mediu. Acoperiți cratița și gătiți până când boabele se înmoaie și încep să se rupă, aproximativ 5 minute. Dacă fructele de pădure arată uscate la gătit, adăugați 1 linguriță de apă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură.
3
Bateți laptele de nucă de cocos și scorțișoara împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați fructele de pădure într-un bol; se toarnă amestecul de lapte de nucă de cocos peste fructe de pădure și se presară deasupra făină de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Dr. H. Thanisch (Erben m Unixtller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Dr. H. Thanisch (Erben M Oktyller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett
Dr. H. Thanisch (Erben M Oktyller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett
Vinul prezintă un buchet pronunțat de fructe roșii și galbene foarte coapte, cu note exotice și ușor picante, cu aciditate bine integrată. Mineralitatea slatey atât de tipică pentru Mosel adaugă o complexitate suplimentară.Acest vin se potrivește excelent cu alimentele delicate. Încercați acest vin cu carne de vită, crustacee, păsări de curte prăjite sau pește.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista