Paillards de pui cu Salsa Clementine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 730 calorii, 74G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de oz. jumătățile de piept de pui, clementinele, sucul de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi clementinele, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paillards de pui cu Salsa de clementină, Paillards De Pui Cu Salsa De Clementină, și Frigarui de pui marinat cu Salsa Clementina pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.