Rețeta paella în stil venețian ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Pentru $ 5.79 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1076 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați legături de cârnați, conserve de roșii, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cioppino în stil venețian, Scoici în stil venețian, și Paste în stil venețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cârnații într-o tigaie mică cu 3/4 inci de apă. Aduceți la fierbere la foc mediu și par-gătiți cârnații timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Între timp, încălziți stocul și șofranul într-un vas mediu la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți o oală mare grea sau o tigaie adâncă, la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline extravirgin. Când uleiul fumează, adăugați puiul și condimentați din belșug cu sare și piper, după gust. Rumeniti puiul cateva minute pe fiecare parte, apoi scoateti-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați cârnații fierți și curățați carcasele, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
5
Scoateți cârnații și tăiați-i în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
6
Adăugați untul în oală și lăsați-l să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați pastele în untul topit și lăsați-l să se prăjească câteva minute, apoi adăugați ceapa și usturoiul. Condimentează pastele cu sare și piper, după gust, apoi adaugă frunza de dafin și amestecă încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Unt
Usturoi
Ceapă
Paste
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Adăugați orezul și amestecați pentru a combina, apoi deglazați oala cu vinul alb, amestecând timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Puneți puiul și cârnații înapoi în oală, turnați stocul de șofran și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Pui întreg
șofran
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Acoperiți vasul cu un capac bine fixat și fierbeți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați fructele de mare și roșiile și gătiți până când creveții sunt opaci, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult. Dacă folosiți midii, gătiți până când midiile sunt deschise. Aruncați orice care nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Midii
Creveți
12
Scoateți capacul și aruncați-l.
13
Transferați paella într-un platou mare de servire, acoperiți cu busuioc și serviți.