Pacific Rim Geoduck Carpaccio
Rețeta Pacific Rim geoduck Carpaccio poate fi făcută în aproximativ 34 de minute. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 71 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită buchet, vin shoaxing, ghimbir murat și ulei de susan. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Tort Pacific Rim, Pacific Rim Somon, și Pacific Rim Somon.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, albiți spanacul timp de aproximativ 1 minut sau până când frunzele sunt doar ofilite.
Scurgeți și clătiți sub apă rece până când spanacul se răcește bine.
Scurgeți bine și înfășurați spanacul într-un prosop curat și uscat. Strângeți pentru a elimina excesul de umiditate.
Așezați spanacul într-un castron mediu, presărați ulei de susan, oțet de vin de orez și sare și aruncați pentru a amesteca. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Presărați semințe de susan pentru garnitură chiar înainte de servire.
Așezați o porție de spanac de susan în centrul a 4 farfurii. Sau, așezați spanacul pe 1 platou mare pentru servire tip bufet sau în stil familial. Aranjați 6 felii de geoduck în jurul spanacului.
Stropiți puțin sos pe geoduck și garnisiți cu o stropire de ceapă verde.
Serviți puțin din sos pe lateral ca sos de scufundare, dacă doriți.
Așezați ghimbirul murat în centrul salatei într-o movilă.
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați șalotele, usturoiul, sosul de grătar Asiatic, sosul de fasole fierbinte și sosul hoisin și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați vin și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați sos de soia, stoc și zahăr și gătiți timp de 2 minute. Reglați cu zahăr, după gust.
Transferați amestecul într-un blender și procesați până la lichefiere.