Over-the-cărbuni Bistecca Fiorentina
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Peste cărbuni Bistecca Fiorentina ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 690 calorii, 58G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare de citrice, friptură t-bone și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă Bistecca Fiorentina, Bisteccan alla Fiorentina, și Peste cărbuni Bourbon, afine și piersic Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc fierbinte într-un foc de tabără sau un grătar pe lemne, apoi lăsați cărbunii să ardă până la bucăți fierbinți de jar (un foc de 6 până la 7 secunde).
Așezați friptura direct pe cărbunii fierbinți și căutați. Întoarceți friptura și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute, pana cand friptura este carbonizata pe o parte si poate fi scoasa cu usurinta din carbuni. Întoarceți și condimentați cu mai multă sare, piper și cimbru. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute pe a doua parte pentru mediu-rar. Dacă utilizați un grătar, timpul necesar pentru gătit va fi cu 5 minute mai mult sau mai mult pe fiecare parte, deoarece carnea este deasupra cărbunilor, mai degrabă decât în cărbuni.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute.
Aruncați rucola cu usturoiul, cele 2 linguri de ulei de măsline, sucul de lămâie și sarea după gust.
Sculptați friptura în felii diagonale groase de 1/4 inch.
Se servește imediat, acoperit cu salata de rucola, sare de mare grosieră sau sare afumată și așchii de parmezan.
Stropiți cu mai mult ulei de măsline, dacă doriți.
Retipărit cu permisiunea de la gătitul pe lemne: tehnici și rețete pentru grătar, cuptor în curte, șemineu și foc de tabără de Mary Karlin, copyright circulator200
Fotografie Copyright 2009 de Ed Anderson. Publicat de Ten Speed Press.