Ouăle diabolice ale bucătarului John

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Ouăle diabolice ale bucătarului John ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 64 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 345 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de ardei jalapeno, oțet de orez, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chef John ' s Deviled Shrimp Ragu, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la foc mic la foc mare.
Se ia de pe foc, se acoperă oala și se lasă să stea 17 minute.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță și dați la fiert.
Se toarnă siropul de zahăr cald peste inelele de ardei într-un castron mic. Se amestecă și se lasă deoparte.
Scurgeți ouăle și umpleți tigaia cu apă foarte rece.
Lăsați ouăle să stea în apă rece până când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, aproximativ 15 minute.
Cojiți ouăle și feliați-le pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile într-un castron și acoperiți jumătățile de albuș de ou cu un prosop umed în timp ce pregătiți umplutura.
Puneți împreună gălbenușurile de ou, crema de brânză, maioneza, sosul Sriracha și muștarul Dijon cu o lingură sau o spatulă până când sunt combinate. Se amestecă oțetul de orez până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.
Umplerea țevii în cojile de ouă.
Completați fiecare ou cu un inel de piper confiat și arpagic tocat. Se răcește cel puțin 20 de minute înainte de servire.