Ouă Shirred cu sos Benedict Arnold
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouă Shirred cu sos Benedict Arnold. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 383 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână pâine prăjită, slănină Canadiană, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ouă Benedict cu sos olandez, Ouă Benedict-Sos Olandez, și Ouă Benedict Cu Sos Hollandaise Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul și oțetul într-o cratiță mică nereactivă setată la foc mediu. Aduceți acest lucru la foc mic și reduceți-l ușor la aproximativ cupa de la cca.
Transferați lichidul redus într-un cazan dublu setat peste apă care fierbe ușor.
Bateți gălbenușurile de ou ușor bătute. Continuați să bateți chiar și după ce toate gălbenușurile de ou sunt încorporate. Vrei să bați mult aer în ouăle alea. Pe măsură ce amestecul se gătește, bulele pe care le creați se vor seta, adăugând heft și volum sosului fără unt sau smântână. În cele din urmă veți obține un sos care formează vârfuri foarte ușoare. Acest lucru ar trebui să dureze 3-5 minute. Bulele mici perfecte ar trebui să fie consistente, uniforme și vizibile. În acest moment scoateți sosul de pe foc și stropiți încet în uleiul de măsline.
Turnați-l într-un flux constant și lent până când tot uleiul este încorporat.
Bateți muștarul. Acest sos este cel mai bine servit imediat și cald, dar într-adevăr nu suferă atât de mult fiind făcut înainte și refrigerat.Pregătiți ouăle: Preîncălziți cuptorul la 425 F cu grătar în mijloc.
Încălziți o tigaie din fontă sau antiaderentă bine condimentată la foc mediu-mare.
Adăugați feliile de slănină Canadiană într-un singur strat. Nu este nevoie de ulei. Maro bine pe ambele părți aproximativ 3-5 minute.
Scoateți feliile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-le deoparte.
Adăugați bucățile de sparanghel în aceeași tigaie. Nu este nevoie de ulei. Gatiti sparanghelul fara a amesteca pana se rumeneste pe o parte, aproximativ 3 minute. Apoi agitați tigaia și gătiți încă un minut sau două.
Transferați sparanghelul pe o farfurie mică.Alegeți 8 ramekine sau vase mici de copt care se vor potrivi confortabil feliilor de slănină. Aproximativ 3 până la 4 inci în diametru este perfect. Dar vă rugăm să rețineți că dimensiunea vasului va afecta timpul de gătire.
Se toarnă 1 lingură de smântână, jumătate și jumătate sau lapte pe fundul fiecărui ramekin sau vas de copt. Completați acest lucru cu slănina canadiană și împrăștiați bucățile de sparanghel deasupra. Alegeți cele mai frumoase bucăți, în special sfaturile) deoarece este posibil să nu aveți nevoie de tot sparanghelul în funcție de mărimea vasului și de pofta de mâncare. Repetați cu toate felurile de mâncare.Crăpați cu grijă 2 ouă în fiecare fel de mâncare, încercând să nu rupeți gălbenușurile. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați 1 linguriță de unt în fiecare fel de mâncare.
Așezați vasele pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți până când albușurile sunt setate și opace, dar gălbenușurile sunt încă ușor clătinate, 7 până la 10 minute. Verificați-le des, deoarece dimensiunea vasului poate afecta timpii de gătit.
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se odihnească aproximativ 3 minute. Vor continua să gătească în timpul odihnei, așa că îndepărtați-le chiar înainte de a vă arăta perfect gătite. Dar gălbenușurile curgătoare sunt mult mai bune în acest caz.
Serviți ouăle cu o bucată de sos de muștar garnisită cu câteva frunze de cimbru. Nu uitați pâinea prăjită pentru a vă scufunda în ouăle cremoase și sosul.