Glorios tort roșu, alb și albastru

Glorios tort roșu, alb și albastru
Această rețetă face 12 porții cu 916 calorii, 9g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort roșu, alb și albastru, Tort roșu alb și albastru, și Tort roșu, alb și albastru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.unt două tigăi rotunde de tort de 9 inci, apoi căptușiți fundul cu runde de hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu puțină făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Redimensionați făina de tort împreună cu cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Făină De TortFăină De Tort
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați mixer cu suport) la viteză medie-mare până când se combină bine, apoi adăugați ulei și bateți până când este foarte palid și cremos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și bateți în colorant alimentar, oțet și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(Keebler)(Keebler)
5
Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și amestecul de smântână în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Împărțiți aluatul între tigăi (aproximativ 3 căni în fiecare) și blaturi netede. Rap tigăi pe tejghea de câteva ori pentru a expulza orice bule de aer.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn iese curată și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 25 până la 30 de minute. Păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Straturi reci în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii de tigăi. Inversați straturile pe rafturi și îndepărtați hârtia de ceară. Straturi reci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci, apoi tapetați fundul cu hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu puțină făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Redimensionați făina de tort împreună cu bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Făină De TortFăină De Tort
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Bateti albusurile intr-un alt bol cu amestec de smantana pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați mixer cu suport) la viteză medie-mare până când se combină bine, apoi adăugați ulei și bateți până când este foarte palid și cremos, aproximativ 3 minute. Bateți în zest și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și amestecul de smântână în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Transferați aluatul în tigaie și întindeți uniform. Rap pan pe tejghea de câteva ori pentru a expulza orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn iese curată și tortul începe să se îndepărteze de partea tigaiei, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei. Inversați stratul pe raft și îndepărtați hârtia de ceară. Strat rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Bateți împreună crema de brânză și untul într-un castron mare cu un amestec electric până când sunt cremoase și netede. Bateți în suc de lămâie, extract de vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol si adaugati la amestecul de crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă la viteză mică până se încorporează, apoi se mărește viteza la mediu-mare și se bate până se omogenizează.
1
Periați firimiturile libere din straturile de tort cu o perie de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2
Puneți un strat de catifea roșie, cu partea de jos în sus, pe o farfurie sau suport pentru tort.
3
Întindeți 1 cană de glazură peste strat. Acoperiți cu strat alb, cu partea de jos în sus și întindeți cu o altă ceașcă de glazură. Sus cu al doilea strat de catifea roșie, partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Întindeți un strat subțire de glazură în jurul părților laterale și deasupra tortului. (Aceasta se numește acoperire cu firimituri. Tamponează orice firimituri libere pentru a le ține departe de stratul superior de glazură și umple orice crăpături. Acest lucru este deosebit de important cu straturile de tort de catifea roșie.) Răciți sau înghețați scurt tortul doar până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Întindeți părțile laterale și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Răciți sau înghețați scurt tortul doar până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1
Aruncați împreună fructele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Lăsați tortul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire și acoperiți cu aproximativ 1 1/2 căni de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Serviți fructele rămase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
4
Notele bucătarilor: straturile de tort pot fi făcute cu 1 zi înainte și refrigerate sau cu 1 săptămână înainte și congelate. Înfășurați bine în hârtie de ceară și apoi într-o pungă de plastic sigilabilă rezistentă. Nu este nevoie să dezghețați înainte de asamblarea tortului (tortul este mai ușor de înghețat atunci când straturile sunt răcite sau înghețate), dar lăsați mult timp pentru ca tortul să se dezghețe și să ajungă la temperatura camerei după ce l-ați înghețat. Tortul poate fi înghețat cu 1 zi înainte și păstrat într-un deținător de tort, răcit. Aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci

Ingrediente

1(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari11 kilogram de dovlecel,Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari170Nuci de orice fel (tocate)1/2 halbă de mure1/2 halbă de mure340Nuci de orice fel (tocate)afine halbăafine halbă3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de tort cernută, care nu se ridică de la sine (cernută înainte de măsurare)făină de tort cernută, care nu se ridică de la sine (cernută înainte de măsurare)5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de tort cernută, care nu se ridică de la sine (cernută înainte de măsurare)făină de tort cernută, care nu se ridică de la sine (cernută înainte de măsurare)2(poate fi sau trece)oțet alb sau de cidruoțet alb sau de cidru596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricacao naturală neîndulcită (cum ar fi Hershey ' s; nu proces olandez sau cacao extra-întunecată)cacao naturală neîndulcită (cum ar fi Hershey ' s; nu proces olandez sau cacao extra-întunecată)7696 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr cofetarizahăr cofetari227Nuci de orice fel (tocate)1/2 pachete cremă de brânză (20 uncii în total), înmuiată1/2 pachete cremă de brânză (20 uncii în total), înmuiată3mariTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opționalTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opțional2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăperie de patiserieperie de patiserie1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți3(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coaja de lămâie rasă (cel mai bine făcută cu Microplane zester sau răzătoare)coaja de lămâie rasă (cel mai bine făcută cu Microplane zester sau răzătoare)28Nuci de orice fel (tocate)(2 linguri) colorant alimentar roșu(2 linguri) colorant alimentar roșu0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirismântână amestecată cu 2 linguri de apăsmântână amestecată cu 2 linguri de apă1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirismântână amestecată cu 1/4 cană de apăsmântână amestecată cu 1/4 cană de apă1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilipiți untul nesărat, înmuiatlipiți untul nesărat, înmuiat2966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 bastoane unt nesărat, înmuiat1/2 bastoane unt nesărat, înmuiat5(iarnă)unt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite227Nuci de orice fel (tocate)căpșuni de halbă, de preferință mici; jumătate sau sfert dacă sunt maricăpșuni de halbă, de preferință mici; jumătate sau sfert dacă sunt mari1maresită sau sităsită sau sită
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista