Ouă Prăjite Și Verdeață Peste Mămăligă
Rețeta ouă prăjite și verdeață Collard peste Polentan este gata în aproximativ 53 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 739 calorii, 34G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.23 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Un amestec de parmezan, sare și piper, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Polentan Al Forno cu verdeață, Cheddar și Ricotta, Friptură De Porc Cu Verdeață Înăbușită, Mămăligă Cremoasă Și Tigaie, și Ouă Shirred cu Salsan de mazăre cu ochi negri și verdeață Collard pentru rețete similare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.