Ouă omletă cu cremă de brânză

Ouă omletă cu cremă de brânză
Ouă omletă cu cremă de brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mic dejun. Această rețetă servește 2 și costă 1,24 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 110 calorii , 17 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, cremă de brânză, înlocuitor de ouă și piper. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum omletă cu brânză cremă , omletă cu brânză cremă și omletă cu brânză cremă .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bate înlocuitorul de ou, ceapa și ardeiul. Într-o tigaie mică antiaderență, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați amestecul de ouă; gatiti si amestecati pana aproape se fixeaza. Se amestecă crema de brânză. Gatiti si amestecati pana se fixeaza complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Vin Spumant

Ouăle omletă funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Un vin pe care l-ați putea încerca este McBride Sisters Brut rosé. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Surorile McBride Brut Rose
Surorile McBride Brut Rose
Acest vin spumant prezintă un final superb, lung, susținut de aciditate crocantă, cu arome complexe de cireșe roșii, căpșuni și note florale.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista