Ouă diavolite pe un cuib de salată de unt cu sos de muștar cu miere

Ouă diavolite pe un cuib de salată de unt cu sos de muștar cu miere
Rețeta Ouă Deviled pe un cuib de salată de unt cu sos de muștar de miere este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.01 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Salată de salată, ridiche și Avocado cu sos de muștar, și Salată de salată cu unt cu sos Tahini-miere.

Instrucțiuni

1
Bateți maioneza, muștarul, mierea și oțetul într-un castron mic. Puneți 5 linguri de pansament în gălbenușuri pentru a face o umplutură netedă. (Pansamentul, umplutura și ouăle pot fi acoperite și refrigerate peste noapte.) Când este gata de servit, lingurați (sau pipați) o porție din amestecul de gălbenușuri în fiecare jumătate de albus de ou. Aruncați ușor salata verde cu suficient din pansamentul rămas pentru a acoperi ușor. Aranjați o porție de frunze de salată pe o farfurie de salată. Completați fiecare salată cu 2 ouă diavolite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți cu puțin pansament suplimentar, dacă doriți.
3
Servește.
4
Se amestecă căpșunile, zahărul și vinul într-un castron mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Lăsați să stea 30 de minute până la 3 ore.
6
Servește.Puneți somonul pe o foaie mare de copt cu margini; înveliți ambele părți cu 2 linguri de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper. Aruncați cartofii cu încă 2 linguri de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper; așezați, tăiat cu fața în jos, pe o a doua foaie de copt cu margini. Aruncați sparanghelul cu lingura rămasă de ulei și o stropire generoasă de sare și piper. Reglați rafturile cuptorului în poziția cea mai joasă și superioară-mijlocie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați cartofii pe raftul de jos și somonul pe raftul superior al cuptorului rece, apoi încălziți cuptorul la 400 buc. Prăjiți până când somonul este doar opac, aproximativ 25 de minute, iar cartofii sunt maronii aurii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați somonul într-un platou mare; adăugați sparanghel în tigaia de prăjire a somonului; continuați să prăjiți, împreună cu cartofii, până când este verde strălucitor și doar fraged, 5 până la 8 minute, în funcție de grosime. Între timp, amestecați uleiul de măsline extravirgin, pătrunjelul, mărarul, caperele și sucul, ceapa verde și coaja de lămâie într-un castron mic; pus deoparte. Pentru a servi, amestecați amestecul de mărar peste somon, garnisind platoul cu pătrunjel, crenguțe de mărar și pene de lămâie. Aranjați cartofii și sparanghelul pe platou cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți imediat.Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și încălziți cuptorul la 350 buc.F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Amestecați făina, 1/4 cană de zahăr și coaja de lămâie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați unt și vanilie; bateți (sau pur și simplu amestecați cu mâinile) pentru a forma un aluat neted. Aruncați aluatul cu lingurițe generoase pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament sau Silpat; se rulează în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Coaceți până când fundul cookie-urilor se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
14
Așezați zahărul rămas într-o pungă cu fermoar de dimensiunea unui litru. Lucrând o duzină la un moment dat, aruncați cookie-urile în zahăr; se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
15
Servește. (Poate fi depozitat într-o cutie etanșă până la 1 săptămână.) Face aproximativ 2 duzini.
16
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Serviți cu tortilla prăjită cu gust sau chipsuri de tortilla pentru scufundare. Face 1 litru îngrămădit.Reglați rafturile cuptorului la pozițiile cele mai joase și medii și încălziți cuptorul la 450 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Încălziți un cuptor olandez greu de 5 până la 6 litri la foc mic. Între timp, puneți friptura într-un castron mare; se acoperă cu 1 lingură de ulei și se condimentează cu 1 lingură de chimen și o stropire generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
19
Amestecați ardeii iute, pudra de chili, restul de 1 linguriță de chimen și oregano într-un castron mic. Cu câteva minute înainte de ardere, creșteți căldura la un mediu puternic-mare până când șuvițele de fum încep să crească din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Adăugați friptură; căutați, întorcându-vă o singură dată, până când ambele părți formează o crustă maro impresionantă, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
21
Transferați friptura pe o farfurie; pus deoparte.
22
Adăugați usturoi în oala Acum goală;saut până la parfumat și auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
23
Se adaugă amestecul de chili; saut pentru a intensifica aroma, încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
24
Adăugați bulion de pui, aduceți la foc mic; întoarceți friptura în oală. Folosind 2 suporturi pentru a proteja mâinile, așezați o foaie de folie rezistentă peste oală, apăsând pe folie astfel încât să atingă tocanita. Sigilați folia în jurul marginilor; repetați cu o a doua foaie de folie pentru a sigila complet. Porniți arzătorul pe mediu-mare până când auziți bule de sucuri. Setați oala pe raftul cuptorului din mijloc; gatiti pentru un total de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
25
Scoateți friptura din cuptor, răciți-o la temperatura camerei și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii. Cu aproximativ 30 de minute înainte de friptură, aruncați ceapa și ardeii cu restul de 2 linguri de ulei și presărați generos cu sare și piper pe o foaie de copt suficient de mare pentru ca legumele să se potrivească într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
26
Așezați tigaia pe raftul inferior al cuptorului; gatiti pana cand sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Când este gata de servit, încălziți ușor carnea și ardeii și ceapa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
27
Se servește cu tortilla caldă*, boluri cu smântână, crenguțe de coriandru și pene de tei. * Desigur, puteți oricând tortilla cu microunde, dar prefer să le aburesc la cuptor. Pentru fiecare 8 tortilla, așezați un prosop de hârtie umed pe o bucată de folie rezistentă de 24 x 18 inci. Setați 2 stive de 4 tortilla de făină fiecare una lângă alta pe prosop. Acoperiți cu un alt prosop de hârtie umed; sigilați complet folia. Se încălzește într-un cuptor de 350 de grade până la abur, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Pană De VarPană De Var
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
28
Așezați ingredientele slaw într-un castron mare și, când sunteți gata de servit, aruncați cu cantitatea mai mică de ulei de măsline și o stropire generoasă de sare și piper. Gustați, adăugând mai mult ulei, sare sau piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
29
Adăugați cantitatea mai mică de suc de lămâie; aruncați pentru a acoperi. Gustați, adăugând mai mult, dacă este necesar.Reglați rack-ul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 325 buc.F. Aduceți 1 litru de apă la fiert pentru o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
30
Șoptind constant, aduceți zahărul și 1/4 cană de apă la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță cu fund mediu greu. Când amestecul începe să fiarbă, întoarceți focul la mediu-mic și opriți șoptirea. Continuați să fierbeți până când amestecul devine maro auriu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
31
Se toarnă amestecul într-o farfurie de plăcintă de 9 inci, așezată într-o tigaie suficient de mare pentru a o găzdui. Între timp, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
32
Adăugați ouă, pe rând, răzuind părțile laterale, după fiecare adăugare. Bateți atât laptele, cât și vanilia până se omogenizează. Setați tigaia de prăjire în cuptor; turnați aluatul de flan în placa de plăcintă și apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
33
Coaceți până când flanul este jiggly, dar setat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
34
Se scoate din cuptor, se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider până când este gata de servit. Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului plăcii de plăcintă pentru a slăbi flanul. Inversați pe un platou mare cu buze.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
35
Tăiați în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista