Ouă Diabolice

Reteta Ouă Deviled ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3538 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, tabasco, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă, și Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 mai întâi fierbeți tare ouăle. (Vezi cum se fac ouă fierte tari.) Umpleți o cratiță mare pe jumătate cu apă și adăugați ușor ouăle. Acoperiți ouăle cu cel puțin un centimetru de apă.
Adăugați o linguriță de oțet în apă (acest lucru va ajuta la conținerea albușurilor de ou de la scurgeri dacă oricare dintre coji se crapă în timpul gătitului).
Adăugați un vârf de sare în apă. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea acoperit timp de 12-15 minute.
Scurgeți apa fierbinte din tigaie și treceți apă rece peste ouă. (În acest moment, dacă spargeți cojile de ouă în timp ce ouăle se răcesc, va fi mai ușor să curățați cojile.)
Lăsați să stea în apa rece câteva minute, schimbând apa dacă este necesar pentru a o menține rece.2 curățați ouăle. Folosind un cuțit ascuțit, feliați fiecare ou în jumătate, pe lungime. Scoateți ușor jumătățile de gălbenuș și puneți-le într-un vas mic de amestecare. Aranjați jumătățile de albuș de ou pe un platou de servire. 3 Folosind o furculiță, zdrobiți gălbenușurile și adăugați muștar, maioneză, ceapă, tabasco și o stropire de sare și piper. Puneți amestecul de gălbenuș de ou în jumătățile de albuș de ou.
Se presară cu boia de ardei.