Ouă De Șuncă De Țară Benedict

Ouă De Șuncă De Țară Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle de șuncă de țară Benedict. Această rețetă face 8 porții cu 361 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 37%. Încercați Ouă În Stil Rustic Benedict, Țara Crock Ouă Benedict a la creditor, și Ouă Benedict Ouă Deviled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Șuncă de țară brună într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă De țarășuncă De țară
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți șunca din tigaie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Amestecați făina de porumb și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului. Se amestecă împreună 2 ouă bătute, zară, porumb în stil cremă și ulei vegetal; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pentru fiecare clătită pe o tigaie antiaderentă fierbinte, ușor unsă. Gatiti clatite pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata fierte; întoarceți și gătiți cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Acoperiți fiecare clătită cu 1 ou pocat, șuncă de țară și sos cald de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
șuncă De țarășuncă De țară
Ou FiertOu Fiert
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista