Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle de șuncă de țară Benedict. Această rețetă face 8 porții cu 361 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 37%. Încercați Ouă În Stil Rustic Benedict, Țara Crock Ouă Benedict a la creditor, și Ouă Benedict Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Șuncă de țară brună într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă De țară
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți șunca din tigaie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Amestecați făina de porumb și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului. Se amestecă împreună 2 ouă bătute, zară, porumb în stil cremă și ulei vegetal; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Cremă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pentru fiecare clătită pe o tigaie antiaderentă fierbinte, ușor unsă. Gatiti clatite pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata fierte; întoarceți și gătiți cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Acoperiți fiecare clătită cu 1 ou pocat, șuncă de țară și sos cald de brânză elvețiană.