Ouă de tigaie cu sparanghel, Pancetta și parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouăle de tigaie cu sparanghel, Pancetta și parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 152 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de pancetta, usturoi, suc de la 1 lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel la grătar cu ouă prăjite și Pancetta, Ouă Prăjite Cu Sparanghel, Pancettan Și Pesmet, și Pansoti de nuc și Pancetta cu sparanghel în bulion de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul pentru broiler în cuptor astfel încât să fie la a doua cea mai înaltă setare și preîncălziți broiler la mare.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent până când sunt redate și crocante, aproximativ 4 minute.
Coborâți focul la mediu și adăugați sparanghelul, șalota, usturoiul, untul, jumătate din pătrunjel, parmezanul ras și fulgii de chili (dacă se utilizează). Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand sparanghelul incepe sa se rumeneasca, 2 pana la 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Scoateți tigaia de pe foc și faceți patru puțuri. Crăpați ouăle în puțuri, condimentați cu sare și piper și puneți-le sub broiler până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă în funcțiune, aproximativ 2 minute.
Presărați pătrunjel rămas, niște parmezan ras și un strop bun de ulei de măsline de înaltă calitate.