Ouă De Diavol Cu Ierburi

Ouă De Diavol Cu Ierburi
Reteta Ouă Deviled Herbed este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 41 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, sare și piper, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ouă De Diavol Cu Ierburi, Ouă De Diavol Cu Ierburi, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-un singur strat într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Se aduce la fierbere completă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
3
Scoateți cratița de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Când ouăle sunt gata, scurgeți imediat tigaia și scufundați ouăle în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
4
Lăsați să se răcească în baie de gheață timp de 2minute. Cojiți ouăle cu grijă, păstrând albușurile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
GheațăGheață
5
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă gălbenușurile într-un castron mic. Puneți gălbenușurile cu o furculiță până se omogenizează. Se amestecă maioneza, muștarul, pătrunjelul, arpagicul și mărarul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MărarMărar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Folosind o linguriță sau o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea, umpleți cavitățile de albuș de ou cu amestec de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Presărați garnitura de plante peste ouă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până la 24 de ore (se ornează cu ierburi chiar înainte de servire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista