Ouă Cu Somon Afumat
Afumat-somon ouă Deviled este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 21 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de somon, muștar dijon, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Somon Afumat Ouă Deviled, Somon Afumat Ouă Deviled, și Ouă Deviled cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți ouăle cu apă și aduceți la fierbere viguroasă. Acoperiți cratița, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți apa și agitați ușor tigaia pentru a sparge ouăle. Răciți ouăle ușor sub apă curgătoare rece, apoi curățați-le sub apă curgătoare. Se usuca.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă gălbenușurile.
Transferați gălbenușurile într-un castron și amestecați bine cu o furculiță. Se amestecă somonul, maioneza, cornichonii, lichidul cornichon și muștarul Dijon. Se condimentează cu sare. Mound umplutura în jumătăți de ou alb și se presară cu Bay vechi.