Ouă cu năut, spanac și roșii
Ouăle cu năut, spanac și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sare kosher, piper, sos marinara de sodiu inferior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ouă cu năut, spanac și roșii, Spanac Cu Năut Și Ouă Prăjite, și Spanac cu năut și ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați șalotă, rozmarin, ardei roșu și usturoi; gătiți 2 minute sau până când șalotele sunt fragede, amestecând constant.
Adăugați marinara și năutul; aduceți la foc mic. Se amestecă spanacul, sarea și piperul negru. Rupeți ouăle uniform peste amestecul marinara. Se fierbe ușor timp de 15 minute (nu se amestecă) sau până când albușurile de ou sunt aproape setate. Acoperiți și gătiți timp de 1 minut sau până când albușurile de ou sunt setate (gălbenușurile ar trebui să fie încă curgătoare).