Ouă cu Caviar

Ouă cu Caviar
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și pescatariană? Ouăle cu Caviar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 86 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână capere, ouă lungi, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ouă De Caviar, Ouă cu Caviar, și Ouă Amestecate Cu Caviar.

Instrucțiuni

1
Scoateți gălbenușurile din ouăle fierte tari și amestecați cu smântână. Îndoiți arpagicul și caperele și lingurați înapoi în jumătăți de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
2
Se ornează cu caviar și Nasturel și se servește.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
CaviarCaviar
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista