Ouă Creole Deviled
Reteta Creole Deviled Ouă ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 37 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, arpagic, okra murată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui Creole Deviled Ouă, Creole Creveți Deviled Ouă, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 1 inch deasupra ouălor; se amestecă oțet. Aduceți doar la fierbere.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă curentă rece până se răcește.
Cojiți ouăle; tăiați pe jumătate pe lungime.
Așezați gălbenușurile într-un castron mediu; se adaugă cremă de brânză și se pasează cu o furculiță până se omogenizează.
Adăugați iaurt și următoarele 8 ingrediente (prin piper roșu). Se amestecă amestecul în jumătăți de albuș de ou (aproximativ 1 lingură în fiecare jumătate).
Ornează fiecare jumătate de ou cu 1 felie de okra.