Ouă Coapte Cu Somon Afumat, Rucola Și Manchego
Ouăle coapte cu somon afumat, rucola și Manchego ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 637 calorii, 45g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $5.34 pe portie. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză manchego, somon, boluri sigure pentru cuptor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Ouă coapte cu somon afumat, rucola și Manchego, Ouă coapte de somon afumat cu sparanghel prăjit #HopItForward, și Ouă Amestecate Cu Ceapă Caramelizată, Rucola Și Gouda Afumată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Încălziți o tigaie sote la foc mediu-mic.
Adăugați uleiul sau untul. Când este fierbinte, adăugați prazul și sotati până se înmoaie, aproximativ 4 sau 5 minute. Opriți căldura, dar păstrați prazul în tigaie.
Adăugați rucola și amestecați, lăsând verdeața să se ofilească.Ungeți cele patru ramekine. Împărțiți amestecul de praz / rucola uniform între ele. Repetați cu somonul, adăugând aproximativ o uncie în fiecare recipient într-un strat subțire peste verdeață. Apoi, împărțiți Manchego-ul între cele patru, tot într-un strat subțire, peste somon.Spargeți cu grijă două ouă în fiecare ramekin, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Deasupra ouălor, presărați o atingere mai multă Manchego și terminați cu câteva răsuciri ale morii de ardei.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt superficială și coaceți până când albii s-au întărit, aproximativ 12-15 minute.Când sunt gata, lăsați - i să se odihnească câteva minute-vor fi prea fierbinți pentru a mânca imediat!
Se ornează cu puțin mai multă rucola tocată și se servește.