Ouă Coapte Cu Somon Afumat, Rucola Și Manchego

Ouă Coapte Cu Somon Afumat, Rucola Și Manchego
Ouăle coapte cu somon afumat, rucola și Manchego ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 637 calorii, 45g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $5.34 pe portie. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză manchego, somon, boluri sigure pentru cuptor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Ouă coapte cu somon afumat, rucola și Manchego, Ouă coapte de somon afumat cu sparanghel prăjit #HopItForward, și Ouă Amestecate Cu Ceapă Caramelizată, Rucola Și Gouda Afumată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Încălziți o tigaie sote la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați uleiul sau untul. Când este fierbinte, adăugați prazul și sotati până se înmoaie, aproximativ 4 sau 5 minute. Opriți căldura, dar păstrați prazul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați rucola și amestecați, lăsând verdeața să se ofilească.Ungeți cele patru ramekine. Împărțiți amestecul de praz / rucola uniform între ele. Repetați cu somonul, adăugând aproximativ o uncie în fiecare recipient într-un strat subțire peste verdeață. Apoi, împărțiți Manchego-ul între cele patru, tot într-un strat subțire, peste somon.Spargeți cu grijă două ouă în fiecare ramekin, având grijă să nu rupeți gălbenușul. Deasupra ouălor, presărați o atingere mai multă Manchego și terminați cu câteva răsuciri ale morii de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
VerziiVerzii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Piper PolizorPiper Polizor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Așezați ramekinele pe o foaie de copt superficială și coaceți până când albii s-au întărit, aproximativ 12-15 minute.Când sunt gata, lăsați - i să se odihnească câteva minute-vor fi prea fierbinți pentru a mânca imediat!
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Se ornează cu puțin mai multă rucola tocată și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Revista