Ouă Amestecate Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle amestecate cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 12 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 296 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină, sare, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ouă amestecate cu cârnați și ciuperci cu aragaz lent, Faceți Ouă Amestecate Înainte, și Ouă Amestecate Înainte.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, gătiți slănina până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte. Rezervați 1 lingură de slănină în tigaie.
Adăugați ciuperci la picături; gatiti 4 pana la 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Scoateți din tigaie; pune deoparte. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Topiți margarina în aceeași tigaie la foc mediu. Bateți ouăle într-un castron mare.
Adăugați jumătate și jumătate, sare și piper; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie; gatiti la foc mediu pana cand este ferm, dar inca umed, amestecand ocazional. Se amestecă supa și arpagicul.
Așezați jumătate din amestecul de ouă în aragaz lent de 3 1/2 sau 4 litri. Se acoperă cu jumătate din fiecare dintre ciupercile fierte, roșiile, brânza și slănina mărunțită. Repetați straturile.
Serviți imediat sau acoperiți și mențineți cald la setare scăzută timp de până la 4 ore.