Ouă a La Paloma
Ouăle a La Paloma ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 617 calorii, 31g de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, brânză mozzarella, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paloma, Paloma, și Paloma.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o cratiță mică.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă pudra de chili, chimenul și oregano. Gatiti, amestecand, pana cand este parfumat, 1 pana la 2 minute. Se amestecă sosul de roșii și se condimentează, după gust, cu sare și piper. Se amestecă stocul, se aduce la fierbere, apoi se reglează căldura, astfel încât sosul să fiarbă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 15 minute.
Setați rack-ul la aproximativ 4 centimetri de broiler și preîncălziți broilerul.
Gatiti chorizo - ul intr-o tigaie medie la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este parfumat, 3-4 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte
Tăiați avocado în jumătate, îndepărtați groapa și coajați jumătățile.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în 6 felii subțiri. Aruncați împreună într-un castron mediu cu sucul de lămâie. Împărțiți chorizo între 6 caserole de servire individuale rezistente la cuptor, despre 5 1/ 2-inci lățime de 1 inch adâncime. Acoperiți chorizo în fiecare caserolă cu 4 felii subțiri de avocado.
Pentru a găti ouăle: pulverizați o tigaie sau o tavă cu spray-ul de gătit pentru legume și încălziți la foc mediu.
Adăugați cât mai multe ouă care se potrivesc fără a atinge și gătiți până când partea inferioară a ouălor este setată, aproximativ 1 minut. Reduceți focul la minim și gătiți până când albușurile sunt complet setate, aproximativ 3 minute.
Așezați 2 ouă deasupra avocado în fiecare caserolă. Repetați cu ouăle rămase.
Împărțiți sosul de roșii între cele 6 Caserole, topind ouăle cu un strat subțire și uniform de sos.
Presărați brânza peste sos, împărțind-o uniform. Se fierbe doar până se topește brânza, aproximativ 1 minut. Topiți fiecare caserolă cu o linguriță de cremă și presărați cilantro tocat peste cremă. Treceți crema rămasă separat.
Notele bucătarului: crema Mexicana este un produs lactat ușor acid, cu o consistență care îl face perfect pentru a stropi peste mâncărurile finite. Este disponibil pe piețele latine și în unele supermarketuri. Dacă nu o găsiți, înlocuiți smântâna, subțiată cu apă.
Brânza Oaxaca este o brânză ușoară din statul Oaxaca din Mexic. Este disponibil pe piețele latine și în unele supermarketuri. Mozzarella din lapte integral este înlocuitorul perfect.