Osso Buco Cu Fiert Lent

Osso Buco Cu Fiert Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Osso Buco cu fiert lent. O porție conține 364 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $6.77 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, țelină, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Osso Buco (Gambe De Vițel Fierte), Gambe de vițel fiert (osso Buco), și Carne De Vită Cu Aragaz Lent Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Condimentați gambele de vițel cu sare și piper. Îndepărtați-le cu făină, scuturând excesul. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați 5 din gambele de vițel și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
3
Transferați gambele într-o tigaie suficient de mare pentru a le ține pe toate într-un singur strat, fără a se aglomera. Repetați cu cozile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați morcovii, țelina și ceapa în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă vinul și se fierbe neacoperit la foc mare până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 5 minute. Se amestecă apa și pasta de roșii și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se toarnă conținutul tigaiei peste cozi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Acoperiți tigaia de prăjire cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Transferați gambele la cuptor și fierbeți timp de 2 ore și 45 de minute, sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați gambele pe o foaie de copt mare, cu margini. Aruncați șirurile și acoperiți gambele cu folie. Creșteți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se strecoară lichidul din tigaia de prăjire într-o cratiță mare, rezervând legumele. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la 4 căni, aproximativ 25 de minute. Întoarceți legumele în sos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Între timp, reîncălziți gambele de vițel la cuptor până la fierbinte, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Transferați gambele în farfurii, turnați sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate56
Revista