Osso Buco Cu Fiert Lent

Osso Buco Cu Fiert Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Osso Buco cu fiert lent. O porție conține 364 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $6.77 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, țelină, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Osso Buco (Gambe De Vițel Fierte), Gambe de vițel fiert (osso Buco), și Carne De Vită Cu Aragaz Lent Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Condimentați gambele de vițel cu sare și piper. Îndepărtați-le cu făină, scuturând excesul. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Coadă De VițelCoadă De Vițel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 5 din gambele de vițel și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
3
Transferați gambele într-o tigaie suficient de mare pentru a le ține pe toate într-un singur strat, fără a se aglomera. Repetați cu cozile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați morcovii, țelina și ceapa în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă vinul și se fierbe neacoperit la foc mare până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 5 minute. Se amestecă apa și pasta de roșii și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se toarnă conținutul tigaiei peste cozi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Acoperiți tigaia de prăjire cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Transferați gambele la cuptor și fierbeți timp de 2 ore și 45 de minute, sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați gambele pe o foaie de copt mare, cu margini. Aruncați șirurile și acoperiți gambele cu folie. Creșteți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se strecoară lichidul din tigaia de prăjire într-o cratiță mare, rezervând legumele. Se fierbe lichidul la foc mare până se reduce la 4 căni, aproximativ 25 de minute. Întoarceți legumele în sos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Între timp, reîncălziți gambele de vițel la cuptor până la fierbinte, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Transferați gambele în farfurii, turnați sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate56
Revista