Osso Bucco fiert cu feta de lămâie se sfărâmă este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1310 calorii. Pentru $ 7.22 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper, feta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Osso Bucco: Gambe De Vițel Fiert, Osso Bucco aka coadă de vită înăbușită, și Osso Bucco Stil Fiert Carne De Vită Shanks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rotiți frunzele de mentă și feliați subțire, apoi într-un bol amestecați menta, feta, ceapa roșie și coaja de lămâie. Apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Nonpareils Argintii
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru osso bucco: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie cu fund greu încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare, apoi presărați mielul cu sare și piper. Apoi căutați carnea pe fiecare parte până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bulionul, morcovii, țelina, ceapa și pasta de roșii în tigaie. Acoperiți bine tigaia cu folie și gătiți la cuptor timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți tigaia din cuptor, apoi verificați sensibilitatea cărnii, ar trebui să fie fragedă de furculiță. Dacă este necesar, continuați să gătiți pentru a obține sensibilitatea dorită. Apoi scoateți coastele și salvați lichidul rămas. La foc mediu-mare reduceți lichidul de braising până când lichidul s-a redus la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
Serviți osso bucco cu piure de cartofi, apoi stropiți cu sos și terminați cu feta crumble.