Orzotto De Lămâie-Busuioc
Orzotto de lămâie-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 496 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți parmezan, coajă de lămâie, orz perlat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Sfeclă orzotto, și Sparanghel Orzotto Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până când este parfumată și translucidă.
Adăugați orzo și prăjiți timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Adăugați vinul și gătiți până se absoarbe.
Adăugați treptat bulionul de pui, amestecând frecvent. Aduceți la foc mic, reduceți focul și acoperiți. Gatiti timp de 8 pana la 10 minute, pana cand lichidul este aproape absorbit si orzo este fraged.
Se amestecă mazărea, parmezanul, busuiocul proaspăt, coaja de lămâie, smântâna grea și sucul de lămâie. Condimentează orzo-ul cu sare și piper, după gust și servește.