Orzotto de lămâie-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 496 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți parmezan, coajă de lămâie, orz perlat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Sfeclă orzotto, și Sparanghel Orzotto Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adaugă ceapa și se sotează până când este parfumată și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orzo și prăjiți timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Adăugați vinul și gătiți până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați treptat bulionul de pui, amestecând frecvent. Aduceți la foc mic, reduceți focul și acoperiți. Gatiti timp de 8 pana la 10 minute, pana cand lichidul este aproape absorbit si orzo este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
6
Scoateți din căldură.
7
Se amestecă mazărea, parmezanul, busuiocul proaspăt, coaja de lămâie, smântâna grea și sucul de lămâie. Condimentează orzo-ul cu sare și piper, după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire