Orzo și ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Orzo și ardei. Această rețetă face 6 porții cu 204 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, granule de bouillon de vită, paste orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Ardei umpluți cu Orzo, Ardei Umpluți Orzo, și Ardei Umpluți Cu Orzo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apă și bulion la fierbere.
Adăugați orzo. Gatiti conform indicatiilor pachetului; scurgeți. Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ardeii și ceapa în ulei timp de 3-4 minute sau până când sunt fragede.
Adăugați usturoi; sotati 2 minute mai mult.
Adăugați orzo, brânză și oțet; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Numele Lui Renard Brut]()
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier