NoCal afumat curcan prăjit cu dovleac salvie sos

NoCal afumat curcan prăjit cu dovleac salvie sos
NoCal afumat curcan prăjit cu dovleac salvie sos este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 882 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de zahăr, salvie, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până lamaie meyer ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Meyer ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sage-piept de curcan prăjit și sos, Curcan prăjit cu unt de salvie cu sos de cidru, și Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 2 cani de mere chips-uri de fumat, înmuiate în apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru a configura fumătorul: luați prăjitorul de curcan și aliniați-l cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Scurgeți chipsurile de mere și adăugați-le în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Puneți tigaia la foc mare pe aragaz. Chipsurile vor începe să se topească și să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Pentru amestecul de condimente: într-un castron mic adăugați primele 5 ingrediente și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Combinați ingredientele rămase într-un mortar și pistil și amestecați până când aveți textura nisipului grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Adăugați acest amestec în vasul de condimente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Pregătiți curcanul. Spălați pasărea în interior și în exterior sub apă curgătoare rece. Se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează bine în interiorul cavității cu amestecul de condimente. Umpleți pasărea cu fenicul feliat, lămâie, usturoi, dafin, salvie, rozmarin și cimbru. Fixați aripile înapoi în spatele bazei sânului. Strângeți pasărea folosind sfoară de bucătărie. Înveliți curcanul în ulei de măsline și condimentați peste tot cu amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Gât De PuiGât De Pui
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
10
Odată ce chips-uri începe fumat aranja curcan pe un raft și pune-l peste chips-uri de fumat. Reduceți căldura la mediu și acoperiți întreaga tigaie cu folie, astfel încât fumul să încapsuleze întreaga pasăre. Întoarceți ușor temperatura și fumați timp de 10 până la 15 minute. După ce ați terminat, scoateți folia și ridicați întregul suport cu curcanul din tigaie. Aruncați folia cu așchii. (Asigurați-vă că ați pus chips-uri prin scufundarea în apă înainte de aruncarea înapoi în mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Puneți suportul înapoi în tigaia de prăjire și prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore. Un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei trebuie să înregistreze 170 de grade F. Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Când ați terminat, scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Transferați într-un platou și garnisiți cu salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
14
Într-o tigaie mare la foc mediu se adaugă slănina. Gatiti 5 minute pana cand slanina incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Adăugați ceapa, usturoiul, 3 frunze de salvie sfâșiate și dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(aroma Originala)(aroma Originala)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
16
Se sotează până se caramelizează ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
17
Se toarnă bulionul de pui în tigaie pentru a degrada și se fierbe până când dovleacul este complet moale, aproximativ 10 până la 12 minute. Odată ce dovleacul este fraged, turnați șuvița prin strecurătoare cu plasă fină, într-un bol. Apăsați solidele cu o lingură pentru a extrage tot lichidul și pulpa posibilă. Întoarceți șuvița în oală și continuați să fierbeți și reduceți la jumătate, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă restul de 3 frunze întregi de salvie proaspete. Se amestecă untul și, odată combinat, se toarnă sosul într-un bol sau ulcior de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
(aroma Originala)(aroma Originala)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Revista