Orz cu un singur fel de mâncare, orez sălbatic și Pilaf de pui
Orzul cu un singur fel de mâncare, orezul sălbatic și pilaful de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, piper măcinat, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pilaf de orz și orez sălbatic cu semințe de rodie, Garnitură de orz cu ierburi și Broccoli Pilaf, și Pui / Orez Sălbatic Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/2 cană de apă fierbinte și ciuperci; lăsați să stea 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați orz, orez și cimbru; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent. Se amestecă amestecul de ciuperci și bulionul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când orzul este fraged. Se amestecă puiul și brânza; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Orz
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
6
Notă de vin: pieptul de pui nu cere întotdeauna vin alb, mai ales atunci când este însoțit de ciuperci porcini și orez sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orez Sălbatic, Clătit Bine
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Serviți un vin ușor de băut, cum ar fi Trapiche Pinot Noir 2005 ($
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
din Argentina. Fructele simple de zmeură și cireșe ale acestui vin se căsătoresc bine cu porcini pământești și orez cu nuci, fără a copleși carnea albă. - Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper