Oricine poate face carne de porc trasă la grătar

Oricine poate face carne de porc trasă la grătar
Nevoie de o curs principal fără lactate? Oricine poate face carne de porc trasă la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD pe porție. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, usturoi, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mai multe fante în partea grasă a umărului de porc. Introduceți felii de usturoi în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2
Transferați carnea de porc într-un aragaz lent, cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se amestecă cafeaua, ceapa, sosul Worcestershire și fumul lichid într-un castron; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Gatiti carnea de porc la foc mic pana cand este foarte frageda, aproximativ 8 ore. Scoateți cu grijă carnea de porc din aragazul lent pe o farfurie mare; aruncați excesul de grăsime. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe sau manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Rezervați aproximativ 1/2 cană de sucuri din aragazul lent; aruncați lichidul rămas. Întoarceți carnea de porc mărunțită și sucurile la aragazul lent și condimentați cu fulgi de ardei roșu, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Adăugați sosul de grătar și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
7
Încălziți carnea de porc la foc mic până când sosul este fierbinte, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Puneți carne de porc peste chifle prăjite pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista