Oricine poate face carne de porc trasă la grătar

Oricine poate face carne de porc trasă la grătar
Nevoie de o curs principal fără lactate? Oricine poate face carne de porc trasă la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD pe porție. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, usturoi, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mai multe fante în partea grasă a umărului de porc. Introduceți felii de usturoi în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Transferați carnea de porc într-un aragaz lent, cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se amestecă cafeaua, ceapa, sosul Worcestershire și fumul lichid într-un castron; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Gatiti carnea de porc la foc mic pana cand este foarte frageda, aproximativ 8 ore. Scoateți cu grijă carnea de porc din aragazul lent pe o farfurie mare; aruncați excesul de grăsime. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe sau manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Rezervați aproximativ 1/2 cană de sucuri din aragazul lent; aruncați lichidul rămas. Întoarceți carnea de porc mărunțită și sucurile la aragazul lent și condimentați cu fulgi de ardei roșu, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Adăugați sosul de grătar și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
7
Încălziți carnea de porc la foc mic până când sosul este fierbinte, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Puneți carne de porc peste chifle prăjite pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista