Orez În Stil Spaniol

Orez În Stil Spaniol
Orezul în stil spaniol ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de fasole și amestec de orez, salsa groasă, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Orez Spaniol În Stil California, Orez Spaniol În Stil Texas, și Carne de vită și orez în stil spaniol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați fasole neagră și amestec de orez, amestecați bine. Acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este aproape absorbit. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista