Orez sălbatic și caserolă de stridii

Orez sălbatic și caserolă de stridii
Orezul sălbatic și caserola de stridii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 245 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă $1.06 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți consomme de vită, cimbru, sos de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caserola De Orez Sălbatic Oyster, Orez sălbatic și caserolă de stridii, și Caserola De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare puneți orezul, consomme și apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Puneți jumătate de orez într-un vas mare de copt. Acoperiți cu stridii condimentate cu sare, piper și sos fierbinte după gust. Se acoperă cu orezul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Încălziți supa de ciuperci, jumătate și jumătate, pudră de ceapă, cimbru și pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Se toarnă peste amestecul de orez și stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista