Orez Sushi

Orez Sushi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați orezul Sushi. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 330 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sare, orez japonez cu cereale scurte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez Sushi, Orez Sushi, și Orez Sushi Perfect.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul de 5 ori, apoi scurgeți-l într-o strecurătoare și lăsați-l să se usuce timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Gatiti orezul intr-un aragaz conform instructiunilor producatorului. Alternativ, într-o cratiță medie, combinați orezul cu 2 căni de apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 10 minute. Reduceți focul la minim și gătiți timp de 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 15 minute.
4
Între timp, într-o cratiță mică, combinați oțetul de sake-mash, oțetul de orez, zahărul și sarea și încălziți la foc moderat, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Transferați orezul într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Stropiți pe o spatulă în timp ce fluturați spatula înainte și înapoi. Folosind o mișcare de feliere cu spatula, separați ușor boabele de orez în timp ce amestecați condimentul. Ventilați orezul în timp ce îl amestecați pentru a-l ajuta să se usuce. Ștergeți orice boabe rătăcite din partea laterală a bolului. Acoperiți orezul cu un prosop umed pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista