Orez Sushi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați orezul Sushi. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 330 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sare, orez japonez cu cereale scurte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez Sushi, Orez Sushi, și Orez Sushi Perfect.
Instrucțiuni
Clătiți orezul de 5 ori, apoi scurgeți-l într-o strecurătoare și lăsați-l să se usuce timp de 15 minute.
Gatiti orezul intr-un aragaz conform instructiunilor producatorului. Alternativ, într-o cratiță medie, combinați orezul cu 2 căni de apă rece și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 10 minute. Reduceți focul la minim și gătiți timp de 10 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 15 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați oțetul de sake-mash, oțetul de orez, zahărul și sarea și încălziți la foc moderat, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Transferați orezul într-un castron foarte mare.
Stropiți pe o spatulă în timp ce fluturați spatula înainte și înapoi. Folosind o mișcare de feliere cu spatula, separați ușor boabele de orez în timp ce amestecați condimentul. Ventilați orezul în timp ce îl amestecați pentru a-l ajuta să se usuce. Ștergeți orice boabe rătăcite din partea laterală a bolului. Acoperiți orezul cu un prosop umed pentru a vă încălzi.