Orez Spaniol Corny
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete pentru colecția dvs., orezul spaniol ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 548 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 1,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de chili, porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 52%. Rețete similare sunt Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), și Aragaz de orez năut spaniol și orez.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați roșiile, porumbul, apa și condimentele; se amestecă bine. se aduce la fierbere; gatiti 2 minute. Se amestecă orezul; acoperiți și scoateți de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute sau până când orezul este fraged. Puf cu o furculiță.
Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.