Dacă aveți aproximativ 50 minute pentru a petrece în bucătărie, orezul spaniol brânzos ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 835 calorii, 37g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă de la Taste Of Home necesită brânză de proces, ardei gras, ceapă și piper. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), Orez Mexican Cu Aragaz Lent (Orez Spaniol), și Aragaz de orez năut spaniol și orez.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ardeiul verde, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați orezul, supa, brânza, praful de chili, sarea și piperul. Gatiti pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Chili
Brânză
Orez
Supă
3
Transferați într-un vas de copt cu 3 căni. se acopera si se coace la 350 de minute pentru 30-35 de minute.