Orez Prăjit Curcubeu
Rețeta Rainbow Fried Rice este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 5 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Păstrăv Curcubeu Prăjit În Tigaie, Orez curcubeu, și Orez Curcubeu Dominican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați sosul de soia prin piper într-un castron mic, amestecând cu un tel. Pune deoparte.
Pentru a pregăti prăjirea, încălziți uleiul vegetal într-un wok la foc mare.
Adăugați oul; se prăjește 30 de secunde sau până se amestecă.
Adăugați ceapa și ghimbirul; se prăjește 1 minut.
Adăugați creveți, mazăre și orez; se prăjește 3 minute sau până se încălzește bine. Se amestecă amestecul de sos.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.