Orez prăjit cu cârnați chinezi

Orez prăjit cu cârnați chinezi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați orezul prăjit cu cârnați chinezi. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 388 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, sos de soia, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 22 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, Orez prăjit cu cârnați chinezi, și Orez prăjit cu cârnați chinezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-un wok la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați ouăle bătute și prăjiți până când sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
4
Transferați-le pe farfurie.
5
Adăugați uleiul rămas, ghimbirul, usturoiul, morcovul și țelina și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Adăugați cârnații și jumătate din scallions și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
7
Adăugați orezul fiert, sosul de soia și oțetul de vin de orez. Se amestecă până când orezul este fierbinte, aproximativ 2 minute. Se amestecă ouăle rezervate și se transferă într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
(Keebler)(Keebler)
8
Garnisiți cu restul de scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Hermann Dr. H. Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Dr. H. Riesling
Dr. H. Riesling
Mirosuri de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuizina picantă, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista