Orez Prăjit Cu Ananas Cu Ghimbir
Reteta ghimbir ananas orez prăjit este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 10 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 227 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sare kosher, apă, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Orez Prăjit Cu Ananas Cu Ghimbir, Orez Prăjit Cu Ananas Ghimbir Picant, și Cina In Seara Asta: Ghimbir Ananas Prăjit Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul în mai multe schimbări de apă rece într-un castron mare până când apa curge limpede.
Se scurge într-o strecurătoare.
Transferați orezul într-o cratiță grea de 4 litri, apoi adăugați apă (3 1/3 căni) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit, până când apar găuri de abur la suprafață și apa este absorbită, aproximativ 13 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, bine acoperit și netulburat, 5 minute. Pufați orezul cu o furculiță și întindeți-l într-o tigaie mare de mică adâncime pentru a se răci rapid, aproximativ 45 de minute. Se răcește, acoperit cu folie de plastic, cel puțin 4 ore.
Încălziți un wok sau o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când o picătură de apă se vaporizează instantaneu.
Turnați ulei în jurul părții wok, apoi înclinați wok pentru a învârti uleiul, partea de acoperire. Când uleiul începe să fumeze, amestecați ghimbirul, părțile albe și verzi palide de scallions și sare până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Zdrobiți orezul în wok și prăjiți până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Se ia de pe foc, apoi se adaugă verdeață de scallion, ananas și ulei de susan, aruncând pentru a se combina. Se condimentează cu sare.
* Orezul simplu poate fi răcit până la 1 zi.* Orezul prăjit poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți orezul într-un cuptor cu microunde.