Orez Galben În Stil Cubanez

Orez Galben În Stil Cubanez
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul galben în stil cubanez ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 241 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de boia de ardei, apă, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez Galben Picant Cubanez, Carnea de porc cubaneză a lui Gatorbek, fasolea neagră și orezul galben, și Carne De Porc Și Orez În Stil Cubanez.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-o sită și clătiți sub apă rece până când apa curge limpede. Agitați sita pentru a îndepărta excesul de apă din orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Așezați orezul într-o cratiță mare, cu un capac bine fixat și adăugați apă. Se amestecă ceapa, sarea, pudra de annatto, ardeiul și piperul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic. După gătit timp de 10 minute, amestecați ușor mazărea în orez. Gatiti pana se evapora toata apa si orezul este fraged, cu 15 pana la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se servește garnisit cu felii de pimento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista