Orez Galben Sud-African
Rețeta orez galben din Africa de Sud ar putea satisface pofta africană în aproximativ 45 minute. Pentru 51 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 286 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 227 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți apă, stafide, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Budinca Din Africa De Sud, Africa De Sud Sambal, și Pâine Din Semințe Din Africa De Sud.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați orezul, sarea, turmericul, zahărul, scorțișoara, stafidele, untul și apa. Aduceți la fierbere neacoperit. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați-l să fiarbă timp de 20 până la 30 de minute sau până când orezul este pufos și apa a fost absorbită.
Scoateți de pe foc și pufați cu o furculiță. Păstrați cald până la servire.
Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Kanonkop Pinotage cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Kanonkop Pinotage]()
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 din 2010Artizanale din fructe de unele din sudCele mai vechi viță de vie Pinotage din Africa, acestbenchmark bottling este un adevărat clasic Cape!Extrem de complexă și distinctă, ease mândrește cu straturi suculente de fructe de pădure întunecate,cassis și prune împletite cu indiciide banane și mocha și un fum,curent subteran mineral.