Orez De Mazăre Porumbel

Orez De Mazăre Porumbel
Orezul de mazăre porumbel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 267 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână semințe de achiote/annatto, coriandru măcinat, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Orez De Mazăre Porumbel, Orez cu mazăre porumbel, și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel).

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea porumbelului, frunzele de dafin și usturoiul într-o oală mare, acoperiți cu 3 litri de apă rece și puneți-le la foc mediu. Acoperiți și gătiți fasolea până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Verificați periodic apa; adăugați mai multe, dacă este necesar, pentru a menține mazărea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți mazărea porumbelului și rezervați 4 căni de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Înveliți un cuptor olandez mare sau alt vas rezistent la cuptor cu uleiul de achiote și puneți-l la foc mediu. Când uleiul începe să fumeze, adăugați ceapa, usturoiul tocat și ardeii. Gatiti, amestecand, timp de 10 minute, pana cand legumele s-au inmuiat, fara a le lasa sa se rumeneasca. Se amestecă chimenul, coriandrul și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
LegumeLegume
CoriandruCoriandru
AnnattoAnnatto
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ArdeiArdei
ChimenChimen
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Se amestecă orezul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Adăugați lichidul de gătit de mazăre porumbel rezervat și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
7
Adăugați mazărea, sarea și sucul de lămâie. Se acoperă cu un capac și se introduce în cuptor. Continuați să gătiți până când lichidul este evaporat, aproximativ 20 până la 30 de minute, până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MazăreMazăre
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a face uleiul de achiote, turnați uleiul și semințele de achiote într-o oală sau tigaie. Gatiti la foc mediu-mic timp de 5 pana la 10 minute; uleiul va fi roșiatic-portocaliu din achiote. Strecurați uleiul și aruncați semințele de achiote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
AnnattoAnnatto
PortocaliuPortocaliu
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista