Orezul cu iaurt cu chimen și Chile ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 335 calorii. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati prefiert, coriandru, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chile-chiftele de miel cu chimen cu iaurt și castraveți, Chimen și orez Chile, și Chiftele de miel cu Kale, iaurt de chimen și orez Carolina Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ulei; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ghimbir, chimen și chile; saut 30 de secunde. Se amestecă orezul, coriandrul, sarea și iaurtul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper