Orez Cu Nucă De Cocos

Orez Cu Nucă De Cocos
Orezul de nucă de cocos este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 369 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, orez de iasomie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, și Tofu curry cu nucă de cocos cu fasole verde și orez cu nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul într-un castron mare cu răcireapă până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Combinați orezul,crema de nucă de cocos, zahărul, sarea și 2 căni de apă într-o cratiță medie. Aduceți doar la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi acoperițiși reduceți căldura la minim. (Alternativ, gătiți orezul într-un abur electric de orez.) Gatiti pana cand orezul este fraged si lichideste absorbit, 40-45 de minute. Puforez cu o furculiță; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
ZahărZahăr
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista