orez caserolă
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, caserola de orez ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten de încercat. Pentru 75 de cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 269 de calorii. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, supă de cremă condensată de ciuperci, supă de ceapă condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22%. Încercați orez verde (broccoli, brânză și caserolă de orez), orez verde (broccoli, brânză și caserolă de orez) și caserola de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de 9 x 11 inci, sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați împreună orezul, supa de ceapă franțuzească, supa de ciuperci și untul.
Gătiți în cuptorul cu microunde la putere mare timp de 10 minute sau până la fierbere. Scădeți puterea la medie, amestecați și gătiți timp de 20 de minute.
Se serveste cand tot lichidul este absorbit.