orez caserolă

orez caserolă
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, caserola de orez ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten de încercat. Pentru 75 de cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 269 de calorii. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, supă de cremă condensată de ciuperci, supă de ceapă condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22%. Încercați orez verde (broccoli, brânză și caserolă de orez), orez verde (broccoli, brânză și caserolă de orez) și caserola de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de 9 x 11 inci, sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați împreună orezul, supa de ceapă franțuzească, supa de ciuperci și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Litru De Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri1 Litru De Căpșuni, Spălate, Decojite și Feliate Subțiri
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Mentă Integrală De Ciocolată, Cum Ar Fi AndesMentă Integrală De Ciocolată, Cum Ar Fi Andes
2
Gătiți în cuptorul cu microunde la putere mare timp de 10 minute sau până la fierbere. Scădeți puterea la medie, amestecați și gătiți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mentă Integrală De Ciocolată, Cum Ar Fi AndesMentă Integrală De Ciocolată, Cum Ar Fi Andes
(24 Fursecuri/pachet)(24 Fursecuri/pachet)
3
Se serveste cand tot lichidul este absorbit.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista