Orez Basmati și mazăre
Basmati orez și mazăre este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 228 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți orez basmati, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 35 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pilaf de orez Basmati cu mazăre, Orez Basmati cu Turmeric și mazăre, și Mazăre, Ardei Roșii Și Orez Basmati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul, untul și sarea la fiert la foc mediu-mare într-o cratiță mare. Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 20 de minute sau până când bulionul este absorbit și orezul este fraged.
Se ia de pe foc și se amestecă mazărea și coaja folosind o furculiță. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit orez Mahatma Basmati.
Orez Basmati și mazăre porumbel: substitut 1 (15-oz.) poate mazăre porumbel verde pentru mazăre cu ochi negri. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.