Orange-Ghimbir Carne De Vită Kabobs
Orange-ghimbir carne de vită Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 247 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,11 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită cu ghimbir portocaliu, Szechuan Orange-Ghimbir Carne De Vită, și Portocaliu-Ghimbir Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mic de sticlă sau plastic, amestecați toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită. Se amestecă carnea de vită. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore pentru a marina, dar nu mai mult de 8 ore, amestecând ocazional.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Pe fiecare dintre frigăruile metalice de 2 (11 inci), filetați cuburi de vită, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare cub.
Așezați pe raft în tigaia pentru pui.
Se fierbe cu blaturi la aproximativ 5 inci de la căldură 4 minute. Întoarceți; periați cu marinată rezervată. Se fierbe cu 3 până la 5 minute mai mult sau până se rumenesc și se coace mediu.