Orange Cornish găină pentru două

Orange Cornish găină pentru două
Orange Cornish Hen pentru doi este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 727 calorii. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecipes are 194 de fani. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați găina cornish game, piper măcinat, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Găină Cornish cu umplutură portocalie, Găini Cornish Cu Glazură Portocalie, și Găini Cornish Cu Glazură Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați găina cu sare și piper negru; se pune într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Prăjiți găina în cuptorul preîncălzit până când este gătită parțial, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă concentratul de suc de portocale, mierea și ketchup-ul într-o cratiță; aduceți la fierbere și gătiți până la consistența siropului, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MiereMiere
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Ungeți găina cu glazură portocalie; continuați prăjirea, ungând la fiecare zece minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os citește 180 de grade F (82 de grade C), încă 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista