Omletă De Primăvară
Omleta de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 514 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de lapte, ouă, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Omletă De Primăvară, Omletă De Primăvară Stratificată, și Omletă De Primăvară De Inspirație Greacă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghelul, ciupercile și ceapa; gatiti si amestecati pana cand sparanghelul este destul de moale, aproximativ 4 minute.
Bateți împreună ouăle și laptele într-un castron mic; se toarnă peste legumele sotate și se reduce focul la mediu. În timp ce omleta se gătește, ridicați marginea pentru a permite oului nefiert să curgă dedesubt. Când cea mai mare parte a oului este gătită, presărați parmezan deasupra. Lăsați brânza să se topească ușor, apoi pliați în jumătate și serviți.