Omletă de cină mediteraneană cu fenicul, măsline și mărar

Omleta de cină mediteraneană cu fenicul, măsline și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $2.84 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză provensală de capră, ulei de măsline, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Omletă De Cină Mediteraneană Cu Fenicul, Măsline Și Mărar, Păstrăv mediteranean la cuptor cu măsline, fenicul și roșii, și Picior de miel rotisor mediteranean cu cartofi, fenicul și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare.
Se adauga bulbul de fenicul; saut pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute.
Se adaugă roșiile și se pasează cu furculița; se amestecă în măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în aceeași tigaie; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați ouă bătute și gătiți până când ouăle sunt doar așezate în centru, înclinând tigaia și ridicând marginile omletei cu spatulă pentru a lăsa porțiunea nefiertă să curgă dedesubt, aproximativ 3 minute.
Presărați jumătate de brânză peste jumătate de omletă, apoi acoperiți cu amestec de fenicul.
Se presară mărar, apoi brânza rămasă. Folosind spatula, pliați jumătate descoperită de omletă peste brânză; glisați pe farfurie.
Se ornează cu frunze de fenicul tocate și se servește.