Omletă cu ciuperci și ardei
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, lacto ovo vegetarian, primal și cetogenic ? Omleta cu ciuperci și ardei ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 1,24 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 382 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați unt, brânză Monterey Jack, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46% . Sandwich-ul cu Cheddar, Spanac și Piper Omletă , Omleta de primăvară de inspirație grecească și Omleta cu legume încărcate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ceapa, ciupercile și ardeiul verde în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, topește untul rămas la foc mediu-înalt.
Bateți ouăle, sare și piper.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie (amestecul trebuie să se fixeze imediat pe margini).
Pe măsură ce ouăle se întăresc, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porția nefiartă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt întărite, puneți amestecul de legume pe o parte și stropiți cu brânzeturi; îndoiți cealaltă parte peste umplutură.