Okra Rellenos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Okra Rellenos. Această rețetă face 2 porții cu 735 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de porumb, făină de porumb cu creștere automată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Ardei iute Rellenos cu Sucotaș de porumb și Okra, Istoria secretă a supei Okra – Okra, și Chiles Rellenos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați brânza Monterey Jack în bețișoare de 3 - x 1/4-x 1/4-inch.
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare păstăi de okra, tăind până la capete, dar nu prin capete; împingeți semințele deoparte. Umpleți păstăile cu bețișoare de brânză și puneți-le deoparte.
Combinați făina și făina de porumb într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă împreună oul, Zara și berea; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 37
Înmuiați okra umplută în aluat, acoperind bine; prăjiți, câteva pe rând, în ulei fierbinte până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară sare; se servește imediat cu salsa.